Selecteer een pagina

Redactie,

bedrijfs-journalistiek

en tekstcoaching

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Eind 2012 won ik samen met mijn collega’s Marian Vleerlaag en Irma van der Lubbe van Vitamedia uit Hoorn de aanbesteding voor tekstschrijven voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Sindsdien verzorgen we met z’n drieën de coördinatie en eindredactie van HHNK’s personeelsblad Waterwerkers. Dit magazine wordt geschreven door hoogheemraadschapsmedewerkers en wij begeleiden ze daarin. Sinds de coronacrisis is het kwartaalblad vervangen door een magazine dat elke twee maanden digitaal wordt verspreid. Aan het einde van het kalenderjaar maken we een special, ‘ouderwets’ op papier. Voor de fotografie werken we meestal samen met Ed Lonnee; voor de vormgeving is Fier Media verantwoordelijk.

Sinds eind 2021 verzorgen we met hetzelfde team ook de nieuwsbrief van de Alliantie Markermeerdijken, waarin HHNK participeert. 

Daarnaast verzorgen we af en toe andere schrijfopdrachten voor HHNK, zoals bijvoorbeeld teksten over het Hoogwaterbeschermingsplan, informatie- en educatiefolders en gelegenheidsuitgaven.

Shane Kleyhorst

Shane Kleyhorst

voormalig hoofdredacteur Waterwerkers

 “Annelies maakt zich onderwerpen snel eigen en weet de goede toon te treffen op het juiste niveau. Haar teksten zijn ongekunsteld en lezen -ook al gaan ze vaak niet over de lichtste onderwerpen -bijzonder prettig.”