Selecteer een pagina

Redactie en tekstcoaching

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Eind 2012 won ik samen met mijn collega’s Marian Vleerlaag en Irma van der Lubbe van Vitamedia uit Hoorn de Europese aanbesteding voor tekstschrijven voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Hoewel de aanbestedingsperiode eind 2016 officieel ten einde was, beviel deze samenwerking van beide kanten zo goed dat we gevraagd zijn onze diensten te continueren. En dat doen we graag.

Zo verzorgen we nog altijd met z’n drieën de coördinatie en eindredactie van HHNK’s personeelsblad Waterwerkers. We coachen de redactie, bestaande uit hoogheemraadschapsmedewerkers en zorgen ervoor dat er elk kwartaal een lezenswaardig magazine op de mat valt. Daarnaast verzorgen we af en toe andere schrijfopdrachten voor HHNK, zoals bijvoorbeeld teksten over het Hoogwaterbeschermingsplan, informatie- en educatiefolders en gelegenheidsuitgaven.

Shane Kleyhorst

Shane Kleyhorst

voormalig hoofdredacteur Waterwerkers

 “Annelies maakt zich onderwerpen snel eigen en weet de goede toon te treffen op het juiste niveau. Haar teksten zijn ongekunsteld en lezen -ook al gaan ze vaak niet over de lichtste onderwerpen -bijzonder prettig.”